Tijdens een schildervakantie in de Auvergne in 1994 raakte ik gefascineerd door de bevrijdende werking van creëren. Voor mij is schilderen bij uitstek een manier gebleken om mijzelf te kunnen zijn en me te kunnen uiten. In de loop der jaren heb ik diverse kunstopleidingen gevolgd, een paar jaar als ‘deelnemer’ bij de Vrije Academie in Den Haag en bij een groot aantal beeldend kunstenaars.

Mijn passie ligt bij het maken van abstracte, grote, kleurrijke werken, acrylverf op doek, laag over laag, luisterend naar mijn intuitie. Inspiratie haal ik uit mijn verbinding met mensen en de natuur en ook uit mijn beleving van gebeurtenissen, in het hier en nu, in mijn eigen leven en de wereld om mij heen. Al mijn schilderijen zijn voor mij bijzonder en dierbaar. Zij zijn een expressie van mijn emoties en de daarbij behorende bewegingen en diepgang.

Ruim 20 jaar hield ik mijn werk vooral voor mijzelf. Onlangs werd ik gevraagd door het exclusieve keukenmerk bulthaup om een solo-expositie in te richten in haar prachtige showroom in Den Haag. Dit verzoek, in combinatie met de vele positieve reacties die ik krijg op mijn werk, heeft ertoe geleid dat ik mijn schilderijen wil gaan delen met een breder publiek. En dat werkt zeer motiverend en inspirerend!

DSC_019422